Gräsmatta - Stödsådd Helpall inkl frakt

Gräsmatta - Stödsådd Helpall inkl frakt

Weibulls Rosjord 40l Helpall 51 säckar inkl frakt

Weibulls Rosjord 40l Helpall 51 säckar inkl frakt

Weibulls Naturgödsel 40l Helpall 51 säckar inkl Frakt

Weibulls Naturgödsel är en högkvalitativ gödselkompost som ger optimal näring till dina växter. Förstärkt med mineralgödsel för snabbare effekt. Med 51 st 40 liters säckar på pall, enkelt att beställa och levereras direkt till din trädgård.

3 995,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
28035-9

Weibulls Naturgödsel är en högkvalitativ gödselkompost som blandas med torv och förstärks med mineralgödsel, vilket ger en optimal näringstillförsel till dina växter. Denna naturgödsel blandas med den vanliga jorden vid sådd och plantering och kan brukas ner både vår och höst.

Naturgödsel tillför nyttig mull till jorden, vilket hjälper till att bevara fukt och näring. Växtnäringen i naturgödseln har en långsammare verkan än mineralgödsel, vilket ger en kontinuerlig gödselverkan under hela växtsäsongen. För att säkerställa en snabbare gödseleffekt i början är Weibulls Naturgödsel förstärkt med mineralgödsel, som ger en omedelbar gödseleffekt under de första 3-4 veckorna.

Denna bundling innehåller 51 st 40 liters säckar, vilket ger dig gott om naturgödsel för dina trädgårdsprojekt. En av fördelarna med att välja Weibulls Naturgödsel är enkelheten i att beställa hem produkten och få den levererad direkt till din tomt på pall. Detta sparar dig både tid och energi jämfört med att besöka en trädgårdsbutik, fylla bilens bagageutrymme eller en släpvagn och transportera allting själv.

Leveranstiden uppgår till cirka 2-5 arbetsdagar, och avisering sker via telefon minst en arbetsdag innan beräknad leverans. Satsa på kvalitet och låt din trädgård frodas med hjälp av Weibulls Naturgödsel och dess generösa förpackning med 51 st 40 liters säckar.

Mer information
Artikel nr 28010