Simontorp Grönsaksjord KRAV 40l 4st säckar

Simontorp Grönsaksjord KRAV 40l 4st säckar

Weibulls Lecakulor 40l 3 säckar

Weibulls Lecakulor 40l 3 säckar

Weibulls Krydd & Grönsaksjord KRAV 40l 4st säckar

Denna jord, som är berikad med stenmjöl och organisk gödsel, är perfekt för ekologisk odling av grönsaker och kryddväxter.

Med KRAV-certifiering kan du vara säker på att inga kemiska bekämpningsmedel eller konstgödsel har använts. Välj Weibulls KRAV-märkta jord för en hälsosam och miljövänlig trädgård.

Till 396,00 kr

I lager

SKU
28127-4
Anpassa Weibulls Krydd & Grönsaksjord KRAV 40l 4st säckar
4 x Weibulls Krydd & Grönsaksjord KRAV 40l   + 99,00 kr

* Obligatoriska fält

Din anpassning
Weibulls Krydd & Grönsaksjord KRAV 40l 4st säckar

396,00 kr

Översikt

    Njut av en frodig trädgård med Weibulls Krydd- och Grönsaksjord KRAV! Denna högkvalitativa jord är perfekt för odling i trädgårdsland, växthus och odlingsbänkar. Den är tillverkad av naturliga råvaror och är godkänd för ekologisk odling, vilket innebär att du kan vara säker på att du ger dina växter det allra bästa. Stenmjölet som ingår i jorden är rikt på kisel, järn, magnesium och kalcium, vilket hjälper växterna att ta upp näring och stärker deras motståndskraft mot sjukdomar. Dessutom är jorden gödslad med KRAV-certifierad gödsel, vilket används av yrkesodlare av grönsaker.

    Vad innebär det att välja KRAV-märkta produkter? Jo, det betyder att du väljer produkter som är snällare mot både miljön och din trädgård. KRAV står för kvalitet, ansvar och omtanke, och KRAV-märkningen säkerställer att produkterna uppfyller de höga krav som ställs på ekologisk odling.

    Denna bundling inkluderar 4 st 40 liters säckar, vilket gör det enkelt för dig att planera din odling. Du får detta levererat direkt till din tomtgräns, eller så nära som möjligt, på bara 2-5 arbetsdagar. Avisering sker per telefon minst en arbetsdag innan beräknad leverans. Det sparar dig både tid och energi jämfört med att åka till butiken och köra hem allt själv.

    Så varför inte satsa på Weibulls Krydd- och Grönsaksjord KRAV för din trädgård? Du får en fantastisk produkt och bidrar samtidigt till en hållbar framtid.