Norgarden Växthus för pallkrage

Norgarden Växthus för pallkrage

33008.jpg

Frodas Jordboost 500g

Weibulls Kålnät 12m2

Weibulls Kål/Insektsnät är en återvinningsbar lösning för att skydda dina växter mot skadegörande insekter. Den släpper igenom mer ljus och luft än en fiberduk, vilket minskar risken för överhettning och bidrar till en snabbare torkning efter regn.
139,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
700067

Weibulls Kål/Insektsnät skyddar dina växter mot flygande insekter som kålmal, kålfluga, fjärilslarver, morotsflugor, morotsbladloppor, lökflugor och stinkflyn. Genom att förhindra ovälkomna besök av dessa skadedjur, bidrar nätet till en mer framgångsrik och mindre problematisk odlingssäsong.

Till skillnad från fiberdukar, påverkar Weibulls Kål/Insektsnät inte mikroklimatet runt din planta då det tillåter mer ljus och luft att tränga igenom. Detta leder till en lägre temperatur under nätet, vilket kan vara en stor fördel under de varmare månaderna då många grönsaker kan förlora sin smak och kvalitet på grund av överdriven värme.

Vårt nät erbjuder en luftig täckning, vilket gör att bladverk snabbt kan torka upp efter regn. Detta minskar risken för svamp- och bakterieangrepp.

För bästa resultat, täck dina plantor direkt efter sådd eller när de planteras ut och låt nätet sitta kvar under hösten. Använd stöd för att säkerställa att nätet inte vidrör dina plantor och förankra det väl i marken med Weibulls markhållare (artikel 690631).

Weibulls Kål/Insektsnät är tillverkat av polypropen med UV-stabilisator för extra hållbarhet och kan återanvändas under flera odlingssäsonger. Dessutom är det återvinningsbart.

Nätet levereras i storlek 12m2 (2x6 m).

Med Weibulls Kål/Insektsnät kan du vara säker på att dina plantor får det skydd de behöver för att växa starka och friska, fria från skadegörande insekter.

  • Skyddar växter mot en rad flygande insekter
  • Påverkar inte plantans mikroklimat
  • Förhindrar överhettning under de varmare månaderna
  • Minimerar risken för svamp- och bakterieangrepp
  • Återanvändbart och återvinningsbart