838103.jpg

Weibulls Extra Green 12kg

838102.jpg

Weibulls Nordic Green 12kg

Weibulls Villa Classic 12kg

Weibulls Gräsfrö Villa Classic är Sveriges mest sålda gräsfröblandning och ger en robust och slitstark gräsmatta som etablerar sig snabbt. Med innehåll av rödsvingel och engelskt rajgräs får du en grön och hälsosam gräsmatta som passar perfekt för din villa.
1 099,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
838105
Weibulls Gräsfrö Villa Classic är en av Sveriges mest sålda gräsfröblandningar, och det är inte svårt att förstå varför. Med en kombination av rödsvingel och engelskt rajgräs ger denna gräsfröblandning en robust och slitstark gräsmatta som etablerar sig mycket snabbt. Vill du ha en gräsmatta som tål tuffa tag och är lätt att underhålla är Weibulls Gräsfrö Villa Classic ett utmärkt val.

Den höga slitagetoleransen gör att gräsmattan klarar av mycket spring och slitage utan att förlora sin fina utstrålning. Samtidigt ger engelskt rajgräs en mjuk och fin känsla under fötterna, vilket gör gräsmattan perfekt för både lek och avkoppling. Weibulls Gräsfrö Villa Classic passar utmärkt för såväl trädgårdar som parker och grönytor.

En förpackning på 12 kg räcker till cirka 360-480 m². För att uppnå bästa resultat bör du förbereda marken genom att rensa bort ogräs och löv, luckra jorden och jämna ut ytan. Strö sedan gräsfröna jämnt över ytan och vattna ordentligt efteråt för att säkerställa god kontakt mellan fröna och jorden. Håll jorden fuktig under de första veckorna efter sådd för att främja jämn groning och etablering av gräset.

Med Weibulls Gräsfrö Villa Classic kan du skapa en vacker och tålig gräsmatta på kort tid. Denna gräsfröblandning är ett utmärkt val för alla som vill ha en lättskött gräsmatta som klarar av både slitage och väderlek. Skaffa Weibulls Gräsfrö Villa Classic och upplev skillnaden med Sveriges mest sålda gräsfröblandning.

Innehåll: Rödsvingel och Engelskt rajgräs

* Vikten på gräsfröet kan variera från år till år men räcker alltid till angiven yta
Mer information
Artikel nr 838105
Räcker till 12 kg räcker till ca 360-480 m2