838002_villa_classic_1kg_web.jpg

Weibulls Villa Classic 1kg, gräsfrö

838898_Skugga_1kg_web.jpg

Weibulls Skugga 1kg, gräsfrö

Weibulls Villa Classic 0,5kg, gräsfrö

Weibulls Gräsfrö Villa Classic, Sveriges mest sålda gräsfröblandning, erbjuder en robust och slitstark gräsmatta. Med en blandning av rödsvingel och engelskt rajgräs, blir gräsmattan perfekt för både lek och avkoppling. Passar utmärkt för trädgårdar, parker och grönytor.
79,90 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
838867

Weibulls Gräsfrö Villa Classic är en favorit bland svenska trädgårdsägare. Denna gräsfröblandning, som kombinerar rödsvingel och engelskt rajgräs, ger en robust och slitstark gräsmatta som etablerar sig mycket snabbt. Om du letar efter en gräsmatta som kan stå emot tuffa tag och är lätt att underhålla, är Weibulls Gräsfrö Villa Classic det perfekta valet för dig.

Den höga slitagetoleransen gör att gräsmattan klarar av mycket spring och slitage utan att förlora sin fina utstrålning. Engelskt rajgräs ger en mjuk och fin känsla under fötterna, vilket gör gräsmattan perfekt för både lek och avkoppling. Weibulls Gräsfrö Villa Classic passar utmärkt för såväl trädgårdar som parker och grönytor.

En förpackning på 1 kg räcker till cirka 30-40 m². För att uppnå bästa resultat bör du förbereda marken genom att rensa bort ogräs och löv, luckra jorden och jämna ut ytan. Strö sedan gräsfröna jämnt över ytan och vattna ordentligt efteråt för att säkerställa god kontakt mellan fröna och jorden. Håll jorden fuktig under de första veckorna efter sådd för att främja jämn groning och etablering av gräset.

Med Weibulls Gräsfrö Villa Classic kan du skapa en vacker och tålig gräsmatta på kort tid. Denna gräsfröblandning är ett utmärkt val för alla som vill ha en lättskött gräsmatta som klarar av både slitage och väderlek. Skaffa Weibulls Gräsfrö Villa Classic och upplev skillnaden med Sveriges mest sålda gräsfröblandning.

Innehåll: Rödsvingel och Engelskt rajgräs

Vikten på gräsfröet kan variera från år till år men räcker alltid till angiven yta.

Mer information
Artikel nr 838867
Räcker till 0,5 kg räcker till ca 15-20 m2