838013_838014_Nordic_Green_3kg_web.jpg

Weibulls Nordic Green 3 kg, gräsfrö

838118.jpg

Weibulls Fritidshus 10kg, gräsfrö

Weibulls Renovera 1kg, gräsfrö

Återställ din trötta och skadade gräsmatta med Weibulls Gräsfrö Renovera - en högkvalitativ gräsfröblandning som ger snabb återhämtning och frodig gräsmatta för hela familjen att njuta av.
159,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
838882

Weibulls Gräsfrö Renovera är en gräsfröblandning skapad för att förnya trötta och skadade gräsmattor. Denna högkvalitativa blandning innehåller snabbgroende gräsfröer som garanterar en snabb återhämtning och frodig, tät gräsmatta.

Blandningen består av rödsvingel och engelsk rajgräs, som ger en idealisk kombination av styrka och skönhet. Rödsvingel är tålig mot både torra och fuktiga förhållanden och anpassar sig till olika jordtyper. Engelsk rajgräs är snabbväxande och ger en täckande gräsmatta på kort tid.

För bästa resultat, följ anvisningarna på förpackningen. En förpackning på 1kg räcker till cirka 20-25 m2. Förbered gräsmattan genom att rensa ogräs och löv, luckra jorden och jämna ut ytan. Så gräsfröna jämnt över ytan och vattna ordentligt efteråt för att säkerställa god kontakt mellan fröna och jorden. Håll jorden fuktig under de första veckorna efter sådd för att uppmuntra en jämn groning och etablering av gräset.

Weibulls Gräsfrö Renovera är det perfekta valet för dig som vill ha en snabb och effektiv lösning på problemet med en trött och skadad gräsmatta. Med denna produkt får du en grön och välmående gräsmatta som både är vacker att se på och tålig nog att klara av utmaningar i vårt växlande klimat.

Renovera och ge din gräsmatta en chans att återfå sitt härliga utseende. Upplev skillnaden med denna gräsfröblandning och förvandla din gräsmatta till en inbjudande utomhusmiljö som hela familjen kan njuta av.

Innehåller: Rödsvingel och engelskt rajgräs

* Vikten på gräsfröet kan variera från år till år men räcker alltid till angiven yta

Mer information
Artikel nr 838882
Räcker till

1 kg räcker till ca. 20-25 m2