41914_Super_Gramino_6.5kg_web.jpg

Substral Substral Gräsmattegödsel Super Gramino

838013_838014_Nordic_Green_3kg_web.jpg

Weibulls Nordic Green 3 kg

Weibulls Nordic Green 1kg

Skapa en frodig och vackert grön gräsmatta med Weibulls Nordic Green - en exklusiv gräsfröblandning för nordiska förhållanden som kombinerar mycket god slitstyrka och extra vinterhärdighet.
189,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
838008
Weibulls Nordic Green är en exklusiv gräsfröblandning, designad för att ge en tätvuxen och vacker grön gräsmatta som passar perfekt i nordiska förhållanden. Denna unika blandning kombinerar rödsvingel, ängsgröe och rödven för att skapa en gräsmatta med mycket god slitstyrka och extra vinterhärdighet. Detta gör den lämplig för områden med risk för vinterskador.

Nordic Green är även utmärkt för södra delarna av Norden, där den ger en fin och mjuk gräsmatta. Tack vare rödven i blandningen så växer gräsmattan ihop snabbt efter eventuella skador, vilket säkerställer att den behåller sin vackra utstrålning även under tuffa förhållanden.

En förpackning på 1kg räcker till cirka 45-55 m2. För bästa resultat, förbered gräsmattan genom att rensa ogräs och löv, luckra jorden och jämna ut ytan. Så gräsfröna jämnt över ytan och vattna ordentligt efteråt för att säkerställa god kontakt mellan fröna och jorden. Håll jorden fuktig under de första veckorna efter sådd för att främja jämn groning och etablering av gräset.

Weibulls Nordic Green är det idealiska valet för dig som vill ha en gräsmatta som klarar av de nordiska klimatförhållandena och som samtidigt ser vacker och välmående ut. Genom att använda denna gräsfröblandning får du en tålig och vacker gräsmatta som kommer att bli en viktig del av din trädgård och utomhusmiljö.

Gräsfröblandning är resultatet av Weibulls långa erfarenhet och expertis inom gräsfrö. Du kan lita på att Weibulls Nordic Green ger dig en gräsmatta som är både tålig och estetiskt tilltalande.

Ge din gräsmatta en chans att nå sin fulla potential och njut av en frodig och inbjudande utomhusmiljö med Weibulls Nordic Green. Din trädgård kommer att tacka dig för det, och hela familjen kommer att uppskatta den mjuka och vackra gräsmattan som blir resultatet av ditt val.

Innehåll: Rödsvingel, Ängsgröe och Rödven
Mer information
Artikel nr 838008
Räcker till

1 kg räcker till ca. 45-55 m2