838002_villa_classic_1kg_web.jpg

Weibulls Villa Classic 1kg, gräsfrö

Weibulls Extra Green 1kg, gräsfrö

Weibulls Extra Green: exklusiv gräsfröblandning med rödsvingel och ängsgröe för en tät, vacker och hållbar gräsmatta som kräver minimalt underhåll, gror långsamt och passar utmärkt för robotgräsklippare.
189,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
838045

Weibulls Extra Green är en exklusiv gräsfröblandning som ger en tät, vacker och slitstark gräsmatta som tål de mest varierande förhållanden. Denna speciella blandning är utformad för att minska behovet av klippning, vilket gör den särskilt lämplig för dem som använder robotgräsklippare. Genom att använda Extra Green kan antalet klippningar minskas.

Extra Green fungerar även utmärkt i kombination med Weibulls Skugga. Genom att så Extra Green som huvudsort och Skugga i skuggiga partier erhålls en jämn och attraktiv gräsmatta, oavsett ljusförhållanden.

Blandningen i Extra Green består av rödsvingel och ängsgröe, två gräsarter som är kända för sin slitstyrka och tålighet. Denna kombination ger en gräsmatta som är tät och hållbar, samtidigt som den behåller sin vackra gröna färg även under krävande förhållanden.

För att uppnå bästa resultat rekommenderas att förbereda marken genom att rensa ogräs och löv, luckra jorden och jämna ut ytan. 1 kg räcker till cirka 45-55 m2. Gräsfröna bör sås jämnt över ytan och vattnas ordentligt efteråt för att säkerställa god kontakt mellan fröna och jorden. Det är viktigt att hålla jorden fuktig under de första veckorna efter sådd för att främja jämn groning och etablering av gräset.

Weibulls Extra Green erbjuder en hållbar och vacker gräsmatta som kräver minimalt underhåll. Med denna gräsfröblandning får trädgårdsägare en gräsmatta som tål utmaningar i det växlande klimatet och som ger mer tid att njuta av trädgården.

Innehåll: Rödsvingel och Ängsgröe

* Vikten på gräsfröet kan variera från år till år men räcker alltid till angiven yta

Mer information
Artikel nr 838045
Räcker till

1 kg rækker til 45-55m2.