Weibulls Torvfri planteringsjord 40l Helpall 48 säckar inkl Frakt

Weibulls Torvfri planteringsjord 40l Helpall 48 säckar inkl Frakt

Simontorp Grönsaksjord 40l KRAV Helpall 39 säckar inkl frakt

Simontorp Grönsaksjord 40l KRAV Helpall 39 säckar inkl frakt

Weibulls Fritidsflis 60l Helpall 36 säckar inkl frakt

Fritidsflis för dekoration i din trädgård eller som fallskydd på lekplatser. Fritidsflis bibehåller sin struktur längre än bark eftersom den inte bryts ner lika snabbt.

Till 6 199,00 kr

I lager

SKU
28001-9
Anpassa Weibulls Fritidsflis 60l Helpall 36 säckar inkl frakt
36 x Weibulls Fritidsflis 60L   + 0,00 kr

* Obligatoriska fält

Din anpassning
Weibulls Fritidsflis 60l Helpall 36 säckar inkl frakt

6 199,00 kr

Översikt

    Weibulls Planteringsjord är en mullrik och näringsrik produkt som är speciellt utformad för utomhusbruk och för plantering i hela trädgården. Den kan även användas som jordförbättring, men är inte lämplig för frösådd och sticklingar. Denna högkvalitativa planteringsjord innehåller två typer av torv (H2-4 och H5-7) som ger en utmärkt struktur och vattenhållande förmåga. Sanden i blandningen ger jorden stadga och dränering, medan mineralgödseln ger en säker dosering av näring till växterna under cirka 3-4 veckor. Mikronäringen tillför även växterna viktiga spårämnen för deras utveckling.

    Denna bundling innehåller 51 st 40 liters säckar, vilket ger dig gott om planteringsjord för att täcka dina trädgårdsbehov. En av de stora fördelarna med att beställa hem jorden och få den levererad direkt till din tomt på pall är att det sparar dig både tid och energi jämfört med att besöka en trädgårdsbutik, fylla bilens bagageutrymme eller en släpvagn och transportera allting själv.

    Leveransen sker vid tomtgränsen eller så nära som möjligt, beroende på framkomlighet. Ett hårdgjort eller asfalterat underlag är en förutsättning för att kunna lasta av godset. Leveranstiden uppgår till cirka 2-5 arbetsdagar, och avisering sker via telefon minst en arbetsdag innan beräknad leverans.

    Med Weibulls Planteringsjord kan du enkelt förbättra dina växters livsmiljö och samtidigt skapa en trädgård som är både vacker och lättskött. Satsa på hög kvalitet och låt din trädgård blomstra med hjälp av denna produkt och dess  förpackning med 51 st 40 liters säckar på pall.