690652_fiberduk_web.jpg

Weibulls Fiberduk 20m²(2x10m)

690661_fiberduk.png

Weibulls Fiberduk PRO 10m²(2x5m)

Weibulls Fiberduk 40m²(2x20m)

Weibulls Fiberduk är en praktisk lösning för att skydda dina växter och förlänga din odlingssäsong. Den skyddar mot diverse väderförhållanden och skadedjur, samtidigt som den släpper igenom ljus, vatten och luft, vilket skapar ett balanserat mikroklimat för dina växter.
119,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
690654

Weibulls Fiberduk (17 g/m2) är en praktisk lösning för trädgårdsälskare som vill förlänga sin odlingssäsong. Duken möjliggör tidig sådd och plantering på våren samt förlänger skördesäsongen på hösten.

Vår fiberduk skyddar dina växter mot en rad utomhuselement året runt, inklusive frost, vind, hagel, stark värme, insekter och småvilt. Men trots dess skyddande egenskaper tillåter duken fortfarande ljus, vatten och luft att passera igenom, vilket skapar ett balanserat mikroklimat för dina växter. Detta säkra och regelbundna utbyte av värme och fukt påskyndar tillväxten av dina växter.

Fiberduken har en rad olika användningsområden, inklusive grönsaker och kryddväxter, kallbänkar, bärbuskar och prydnadsväxter, nyanlagda gräsmattor, nyplanterade växter, och som skuggväv i hobbyväxthus m.m.

Vi rekommenderar att du gödslar innan du lägger ut fiberduken. Efter sådd eller plantering, bred ut fiberduken över bädden. Se till att duken ligger löst för att ge plantorna utrymme att växa. Vik in kanten av duken med cirka 10 cm och fäst den med en sten eller jord.

För blommande växter, gurka, squash, melon och bärbuskar, bör duken tas bort kort före blomningen för att underlätta pollineringen. För grönsaksodling kan fiberduken ligga kvar tills det är dags att skörda. Nysått gräs och dill bör avtäckas när gräset har börjat växa.

Weibulls Fiberduk är tillverkad av 17g/m2 vit non-woven PP med UV-stabilisator för långvarig hållbarhet. Produkten innehåller en hopvikt duk om 40m2 (2x20m).

  • Tillåter tidig sådd och förlänger skördesäsongen
  • Skyddar mot utomhuselement såsom frost, vind och stark värme
  • Skapar ett balanserat mikroklimat för växterna
  • Tillverkad av hållbart material med UV-stabilisator
  • Användbar för en rad olika trädgårdsapplikationer
Mer information
Artikel nr 690654