Weibulls Stubb-X

Weibulls Stubb-X

Weibulls Fårullsmatta 0,8x5m 4kvm

Weibulls Fårullsmatta är en 100% naturlig matta som fungerar som marktäckare och skyddar dina växter under vintern. Den är biologiskt nedbrytbar, håller i flera år och kan klippas till önskad storlek.
279,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
700071

Weibulls Fårullsmatta är en 100% naturlig matta som fungerar som marktäckare runt odlingar och buskar eller som skydd för växter under vintern. Mattan är biologiskt nedbrytbar, men håller i flera år och är skapad för att möta de behov som nordiska trädgårdar har.

Fårullsmattan är inte bara för norra delarna av Norden, utan kan användas i alla delar av landet för att ge optimal värme för växternas rotsystem. Den kan även lindas runt stammen på yngre träd och uppstammade buskar för att skydda mot vind och frost.

För att använda Fårullsmattan börjar du med att klippa mattan till önskad storlek. Mattan kan läggas under krukor för att skydda mot kyla eller ovanpå jorden runt stammen i kruka eller direkt på jorden hos växter planterade i trädgården. Se till att lägga ut ev. gödsel/kompost först och lägg därefter över mattan.

Weibulls Fårullsmatta är det ett bra val för dig som vill skydda dina växter och samtidigt hålla din trädgård fri från ogräs. Genom att använda mattan får du ett effektivt skydd för dina växter och din trädgård kommer att se väl omhändertagen ut.

  • 100% naturlig fårullsmatta
  • Används som marktäckare runt odlingar och buskar
  • Fungerar som vinterskydd för växter
  • Biologiskt nedbrytbar, men håller i flera år
  • Storlek: 4m2 (0,8 x 5m) Kan klippas till valfri storlek