660001_barnat_web.jpg

Weibulls Bärnät 4 x 5m

4218_limring.png

Weibulls Limring

Weibulls Bärnät 4 x 10m

Weibulls Bärnät är en effektiv lösning för att skydda dina bärbuskar och fruktträd. Tillverkad av 100% återvunnen PE plast och utan knutar, detta blåa nät håller fåglarna borta från dina odlingar. Tillgängligt i två storlekar och med en vikt på cirka 30 g/m²
79,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
660002

Weibulls Bärnät är en lösning för att skydda dina bärbuskar och fruktträd. Tillverkad av 100% återvunnen PE plast, är detta blåa nät en effektiv lösning för att hålla fåglar borta från dina värdefulla odlingar. Nätet ingen knutar, vilket minskar risken att fåglar fastnar i det.

Det blåa Bärnätet är särskilt effektivt, eftersom det är känt att fåglar tenderar att undvika denna färg. Detta gör det till ett utmärkt alternativ för skydd av bärbuskar, fruktträd eller odlingar i pallkragar.

Nätet finns tillgängligt i två storlekar: 20m² (4x5 m) och 40m² (4x10 m). Det har en vikt på cirka 30 g/m², vilket ger ett starkt och hållbart skydd för dina växter.

Weibulls Bärnät är det rätta valet för dig som vill skydda dina bärbuskar och fruktträd på ett effektivt och ansvarsfullt sätt. Genom att använda detta bärnät kan du njuta av frukterna av ditt arbete utan att oroa dig för att fåglar kommer att skada dina odlingar.

  • Blått bärnät tillverkat av 100% återvunnen PE plast
  • Utan knutar för att minimera risken för fåglar att fastna
  • Skyddar effektivt bärbuskar, fruktträd och pallkrageodlingar
  • Tillgänglig i två storlekar: 20m² (4x5 m) och 40m² (4x10 m)
  • Vikt på cirka 30 g/m²
Mer information
Artikel nr 660002
Färg Blå