42018_3D_21417_SUB_Bluehpflanzen_Staebchen_4sprachig_30__1_.jpg

Substral Näringspinnar blommande 30-p

41917_3D_21412_SUB_Gruenpflanzen_Staebchen_4sprachig_30__1_.jpg

Substral Substral Näringspinnar

Substral Näringspinnar Orkidé 10-p

Substral's Orkidénäringspinnar är en långtidsverkande gödning för orkidéer, designad för att frigöra nödvändiga näringsämnen över en period av två månader. Dessa pinnar, rika på VitaPlus och JärnPlus, hjälper till att stimulera tillväxt och skapa tåliga blommor.
59,90 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
41919

Substral's Orkidénäringspinnar är en unik långtidsverkande gödning för dina orkidéer. Dessa näringsrika pinnar är utformade för att sakta frigöra alla nödvändiga näringsämnen till dina orkidéer under en period av cirka 2 månader. Blandningen av VitaPlus och JärnPlus hjälper till att stimulera tillväxten och skapar tåliga blommor.

Orkidénäringspinnarna är till för alla arter av orkidéer och är ett utmärkt val under semestern när dina blommor kanske behöver lite extra omsorg. Använd pinnarna från mars till september och ge dina blommor den näring de behöver för att blomstra till deras fulla potential.

En förpackning innehåller 10 näringspinnar och mängden pinnar som ska användas beror på storleken på krukan. För bästa resultat, följ instruktionerna på förpackningen. Mellan oktober och februari halveras dosen.

Substral's Orkidénäringspinnar är det självklara valet för dig som vill se dina orkidéer blomstra mycket och länge. Genom att använda näringspinnarna kommer du att upptäcka att dina blommor inte bara är vackra att se på, men också tåliga och livfulla.

  • Innehåller VitaPlus och JärnPlus
  • Långtidsverkande - ger näring i upp till 2 månader
  • Passar alla orkidéarter
  • Förpackning innehåller 10 pinnar
Mer information
Artikel nr 41919
Räcker till

Afgiver næring i mere end 2 måneder.