41919.jpg

Substral Näringspinnar Orkidé 10-p

42009_blomin_lq.jpg

Blomin Krukväxtnäring 1l

Substral Substral Näringspinnar

Substrals Näringspinnar är ett effektivt långtidsverkande växtgödsel i fast form, skapade för att ge dina gröna rumsväxter nödvändig näring i upp till 2 månader. Perfekta för användning under semesterperioden, de är både praktiska och enkla att använda och främjar tillväxten av dina gröna plantor.
49,90 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
41917

Substrals Näringspinnar är ett effektivt långtidsverkande växtgödsel i fast form, skapade för att ge dina gröna rumsväxter nödvändig näring i upp till 2 månader. Den här särskilda blandningen innehåller alla nödvändiga näringsämnen, inklusive ett tillskott av järn, vilket frigörs gradvis vid normal vattning och hjälper till att motverka gula blad på grund av järnbrist.

De är också utmärkta för användning under semesterperioden, då du bara behöver trycka ner pinnarna i jorden mitt emellan växten och krukans sida och låta dem göra sitt jobb. Men kom ihåg, dessa näringspinnar bör inte användas direkt efter omplantering eller på mycket unga växter med få blad.

En förpackning innehåller 30 näringspinnar, och antalet pinnar som behövs beror på krukans diameter. Näringspinnarna är praktiska och enkla att använda och främjar tillväxten av dina gröna plantor.

Substrals Näringspinnar är det smarta valet för dig som vill ha ett enkelt, men ändå effektivt sätt att ge näring till dina gröna rumsväxter.

  • Effektivt långtidsverkande växtgödsel
  • Innehåller alla nödvändiga näringsämnen
  • Ger näring i upp till 2 månader
  • Innehåller järntillskott
  • Praktisk och enkel att använda
Mer information
Artikel nr 41917