Weibulls Rosjord 40l Helpall 51 säckar inkl frakt

Weibulls Rosjord 40l Helpall 51 säckar inkl frakt

Weibulls Täckbark 40l Helpall 45 säckar inkl frakt

Weibulls Täckbark 40l Helpall 45 säckar inkl frakt

Simontorp kogödsel 40l KRAV Helpall 39 säckar inkl frakt

Simontorp Kogödsel KRAV: miljövänligt gödsel för en blomstrande trädgård. Beställ hem och spara tid, samtidigt som du gör ett hållbart val.

4 395,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
740625-9

Är du på jakt efter ett miljövänligt och hållbart gödselmedel som främjar en hälsosam och blomstrande trädgård? Då är Simontorp Kogödsel KRAV något för dig. Denna produkt är inte bara KRAV-godkänd och certifierad för ekologisk odling, vilket innebär att den uppfyller höga krav på kvalitet och hållbarhet, utan den frigör också näringsämnen långsamt över tid. Detta bidrar till en stadig och hållbar tillväxt för dina växter, till skillnad från mineralgödsel som kan ge en snabb men kortvarig effekt.

Med Simontorp Kogödsel får dina växter näring på ett naturligt sätt, vilket är viktigt för att uppnå en välmående trädgård. Tänk dock på att kogödsel kan ta lite längre tid i början att frigöra näring och att det är viktigt att följa rekommenderad dosering för att undvika övergödning.

När du väljer denna bundling av Simontorp Kogödsel får du 39 st 40 liters säckar levererade hem till din tomtgräns eller så nära som möjligt beroende på framkomlighet. Leveranstiden är ca 3-7 arbetsdagar och avisering sker per telefon minst en arbetsdag innan beräknad leverans. Du sparar därmed tid och energi jämfört med att åka till butiken och köra hem allt själv. För att säkerställa en smidig avlastning krävs dock ett hårdgjort eller asfalterat underlag.

Att köpa KRAV-godkända produkter som Simontorp innebär att du stöttar en mer ansvarsfull och miljövänlig odling, där inga kemiska bekämpningsmedel eller konstgödsel används.

Mer information
Artikel nr 740625
Räcker till

För gödsling bruka ner 2 liter/m2 - räcker till ca 20 m2
För jordförbättring bruka ner 2-3 cm -räcker till ca 3 m2