Weibulls Krydd & Grönsaksjord 40l KRAV Helpall 45 säckar inkl frakt

Weibulls Krydd & Grönsaksjord 40l KRAV Helpall 45 säckar inkl frakt

28126_28127_krydd_gronsaksjord_web.jpg

Weibulls Krydd & Grönsaksjord KRAV 40l

Simontorp Grönsaksjord KRAV 40l 4st säckar

Ekologisk KRAV-märkt grönsaksjord för trädgårdsland och växthus - näringsrik och hållbar för en frodig odling

Till 396,00 kr

I lager

SKU
28002-4
Anpassa Simontorp Grönsaksjord KRAV 40l 4st säckar
4 x Weibulls Simontorp Grönsaksjord 40l   + 99,00 kr

* Obligatoriska fält

Din anpassning
Simontorp Grönsaksjord KRAV 40l 4st säckar

396,00 kr

Översikt

    Simontorp Grönsaksjord KRAV är ett utmärkt val för dig som vill odla i trädgårdsland, växthus och odlingsbänkar. Den är tillverkad av naturliga råvaror och är godkänd för ekologisk odling. Grönsaksjorden innehåller PlusMineral, som är rik på kisel samt andra viktiga mineraler som järn, magnesium och kalcium. Tillsammans med kiseln ökar de växtens förmåga att ta upp näring ur jorden, vilket främjar tillväxten och ger bra motståndskraft mot sjukdomar.

    Denna jord är gödslad med KRAV-certifierad gödsel och uppgödslad med kalimagnesia, som även används av yrkesodlare för grönsaker. Att välja KRAV-märkta produkter innebär att du stöttar en mer ansvarsfull och miljövänlig odling, där inga kemiska bekämpningsmedel eller konstgödsel används.

    När du beställer Simontorp Grönsaksjord KRAV online, får du en smidig hemleverans med fyra stycken 40-liters säckar direkt på en pall. Det sparar dig tid och energi jämfört med att åka till butiken, fylla bagageluckan eller släpkärran och köra hem allt själv. Leveransen sker vid tomtgräns eller så nära som möjligt beroende på framkomlighet, och du behöver endast ett hårdgjort eller asfalterat underlag för att kunna ta emot godset.

    Leveranstiden ligger på cirka 3-7 arbetsdagar, och du blir aviserad per telefon minst en arbetsdag innan beräknad leverans. Så, välj Simontorp Grönsaksjord KRAV för att göra din odling både enklare och mer miljövänlig.