28002_simontorp_gronsaksjord_40l_web.jpg

Weibulls Simontorp Grönsaksjord 40l

Weibulls Krydd & Grönsaksjord 40l KRAV Helpall 45 säckar inkl frakt

Weibulls Krydd & Grönsaksjord 40l KRAV Helpall 45 säckar inkl frakt

Weibulls Simontorp Grönsaksjord KRAV 18l

Grönsaksjord för odling i trädgårdsland och växthus. Rik på näringsämnen som främjar friska och motståndskraftiga växter.
SKU
28003

Simontorp Grönsaksjord KRAV 18 liter är idealiskt val för en framgångsrik trädgårdsodling

Söker man den optimala jorden för trädgårdslandet, växthuset eller odlingsbänkarna, är Simontorp Grönsaksjord KRAV det självklara valet. Denna jord är tillverkad av naturliga råvaror och är godkänd för ekologisk odling. Med sin sammansättning av näringsämnen, ger den en solid grund för ett välmående trädgårdsland.

Simontorp Grönsaksjord KRAV är inte bara rik på viktiga näringsämnen, utan även uppgödslad med kalimagnesia. Detta mineral används även av yrkesodlare för att främja grönsakers tillväxt. Dessutom innehåller jorden PlusMineral, som är rikt på kisel, järn, magnesium och kalcium. Dessa ämnen hjälper växterna att effektivt ta upp näring från jorden och bidrar till ökad motståndskraft mot sjukdomar.

En annan fördel med Simontorp Grönsaksjord KRAV är att den kommer i en praktisk förpackning med handtag, vilket gör den enkel att transportera och hantera vid användning. Genom att välja denna jord för odlingen säkerställs en högkvalitativ och hållbar grund för trädgården.

Mer information
Artikel nr 28003
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!