28002_simontorp_gronsaksjord_40l_web.jpg

Weibulls Simontorp Grönsaksjord 40l

Simontorp Grönsaksjord 40l KRAV 39st/pal

Simontorp Grönsaksjord 40l KRAV Helpall 39 säckar inkl frakt

Weibulls Simontorp Grönsaksjord KRAV 18l

Ekologisk grönsaksjord för odling i trädgårdsland och växthus. Rik på näringsämnen som främjar friska och motståndskraftiga växter.
69,90 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
28003

Simontorp Grönsaksjord KRAV 18 liter är idealiskt val för en framgångsrik ekologisk trädgårdsodling

Söker man den optimala jorden för trädgårdslandet, växthuset eller odlingsbänkarna, är Simontorp Grönsaksjord KRAV det självklara valet. Denna ekologiska jord är tillverkad av naturliga råvaror och är godkänd för ekologisk odling. Med sin sammansättning av näringsämnen och KRAV-certifierad gödsel, ger den en solid grund för ett välmående trädgårdsland.

Simontorp Grönsaksjord KRAV är inte bara rik på viktiga näringsämnen, utan även uppgödslad med kalimagnesia. Detta mineral används även av yrkesodlare för att främja grönsakers tillväxt. Dessutom innehåller jorden PlusMineral, som är rikt på kisel, järn, magnesium och kalcium. Dessa ämnen hjälper växterna att effektivt ta upp näring från jorden och bidrar till ökad motståndskraft mot sjukdomar.

En annan fördel med Simontorp Grönsaksjord KRAV är att den kommer i en praktisk förpackning med handtag, vilket gör den enkel att transportera och hantera vid användning. Genom att välja denna jord för odlingen säkerställs en högkvalitativ och hållbar grund för trädgården.

Mer information
Artikel nr 28003