Weibulls Gräsmattedress 40L 12-pack

Weibulls Gräsmattedress 40l Helpall 54 säckar

21919_torvfri_blomjord_18L_web.jpg

Weibulls Torvfri blomjord 18l

Weibulls Sandlådesand 20kg 8st säckar

Weibulls Sandlådesand är en svensk natursand som är perfekt för barnens lek, trädgårdsarbete och reparationer. Beställ hem sanden och få den levererad direkt till din dörr, medan du sparar tid och kraft.

Till 599,00 kr

I lager

SKU
28095-4
Anpassa Weibulls Sandlådesand 20kg 8st säckar
8 x Weibulls Sandlådesand 20kg   + 0,00 kr

* Obligatoriska fält

Din anpassning
Weibulls Sandlådesand 20kg 8st säckar

599,00 kr

Översikt

    Weibulls Sandlådesand är en svensk natursand som är perfekt för barnens lek i sandlådan, eftersom den enkelt kan formas och "bakas" av barnen. Denna mångsidiga sand fungerar också utmärkt för reparationer i gräsmattan samt för att förbättra strukturen i lerig jord genom att blanda sanden med jorden. Dessutom kan Weibulls Sandlådesand användas för att justera sten och betongplattor i din trädgård.

    En fördelarna med att beställa online är att få den levererad direkt till din tomt på pall. Det sparar dig både tid och ansträngning jämfört med att besöka en butik, fylla bilens bagageutrymme eller en släpvagn och själv transportera allting hem.

    Leveransen sker vid tomtgränsen eller så nära som möjligt, beroende på framkomlighet. Ett hårdgjort eller asfalterat underlag är en förutsättning för att kunna lasta av godset. Leveranstiden ligger på cirka 2-5 arbetsdagar, och avisering sker via telefon minst en arbetsdag innan beräknad leverans.

    Med Weibulls Sandlådesand får du en produkt som passar både för lek och trädgårdsarbete. Beställ hem sanden och upptäck hur enkelt det är att få den levererad direkt till din dörr, samtidigt som du sparar tid och kraft.