Weibulls Planteringsjord m biokol 40l KRAV Helpall 51 säckar inkl frakt

Weibulls Planteringsjord m biokol 40l KRAV Helpall 51 säckar inkl frakt

Weibulls Planteringsjord Naturgödslad KRAV 40l 11st säckar

Weibulls Planteringsjord Naturgödslad KRAV 40l 11st säckar

Weibulls Planteringsjord 40l 24 st säckar

Weibulls Planteringsjord är en näringsrik produkt för utomhusbruk och plantering i trädgården. Denna högkvalitativa jord innehåller torv, sand och mineralgödsel för optimal struktur och näringstillförsel. Beställ online för leverans på pall till din tomt och låt din trädgård blomstra med hjälp av detta paket på 24 st 40 liters säckar.

Till 1 679,00 kr

I lager

SKU
28010-12
Anpassa Weibulls Planteringsjord 40l 24 st säckar
24 x Weibulls Planteringsjord 40l   + 0,00 kr

* Obligatoriska fält

Din anpassning
Weibulls Planteringsjord 40l 24 st säckar

1 679,00 kr

Översikt

    Weibulls Planteringsjord är en högkvalitativ och näringsrik produkt, särskilt framtagen för utomhusbruk och plantering överallt i trädgården. Den kan också användas för att förbättra jordkvaliteten, men rekommenderas inte för frösådd eller sticklingar. Denna förstklassiga planteringsjord innehåller en kombination av två sorters torv (H2-4 och H5-7), vilket ger en optimal struktur och förmåga att behålla vatten. Sanden i mixen bidrar till stabilitet och dränering, medan mineralgödseln säkerställer en kontrollerad frigivning av näring till växterna i cirka 3-4 veckor. Mikronäringen tillhandahåller även viktiga spårämnen som stöder växtutvecklingen.

    Denna förpackning innefattar 24 st 40 liters säckar och ger dig en rejäl mängd planteringsjord för att möta dina trädgårdsbehov. Ett av av skälen till att välja köpa online är bekvämligheten med att få den hemlevererad på pall direkt till din tomt. Detta sparar dig tid och ansträngning jämfört med att besöka en trädgårdsbutik, fylla bagageutrymmet i bilen eller en släpvagn och själv transportera allt hem.

    Leveransen sker vid tomtgränsen, eller så nära som möjligt beroende på tillgänglighet. Det krävs ett hårdgjort eller asfalterat underlag för att kunna lasta av godset. Leveranstiden är cirka 2-5 arbetsdagar, och avisering sker via telefon minst en arbetsdag innan beräknad leverans.

    Satsa på Weibulls Planteringsjord för att förbättra dina växters levnadsvillkor och samtidigt skapa en trädgård som är vacker och lättskött. Med denna fantastiska produkt och det förmånliga erbjudandet på 24 st 40 liters säckar kan du låta din trädgård frodas.