Weibulls Planteringsjord 40l 12st säckar

Weibulls Planteringsjord 40l 12st säckar

Weibulls Planteringsjord 40l 6st säckar

Weibulls Planteringsjord är en näringsrik produkt för utomhusbruk och trädgårdsplantering. Mixen innehåller torv, sand, mineralgödsel och mikronäring för optimal tillväxt. Förpackningen innehåller 6 st 40 liters säckar och kan levereras direkt till din tomt.

Till 419,00 kr

Ej i lager

SKU
28010-4

* Obligatoriska fält

Weibulls Planteringsjord är en förstklassig och näringsfull produkt, speciellt anpassad för användning utomhus och för plantering i hela trädgården. Den kan också användas som jordförbättring, men lämpar sig inte för frösådd eller sticklingar. Denna kvalitetsjord innehåller en blandning av två typer av torv (H2-4 och H5-7), vilket ger en idealisk struktur och vattenhållande kapacitet. Sanden i jorden bidrar till stabilitet och dränering, medan mineralgödseln säkerställer en väl avvägd frigivning av näringsämnen till växterna under ungefär 3-4 veckor. Mikronäringen tillför viktiga spårämnen som hjälper växterna att utvecklas.

Denna förpackning omfattar 6 st 40 liters säckar och ger dig en tillräcklig mängd planteringsjord för dina trädgårdsprojekt. En av fördelarna med att beställa jorden online och få den levererad direkt till din tomt på pall är att du sparar tid och ansträngning jämfört med att åka till en trädgårdsbutik, fylla bilens bagageutrymme eller en släpvagn och själv ta hem allting.

Leveransen sker vid tomtgränsen, eller så nära som möjligt beroende på framkomlighet. Ett hårdgjort eller asfalterat underlag är nödvändigt för att kunna lasta av godset. Leveranstiden ligger på cirka 2-5 arbetsdagar, och avisering sker via telefon minst en arbetsdag innan beräknad leverans.

Satsa på Weibulls Planteringsjord för att förbättra dina växters levnadsvillkor och samtidigt skapa en trädgård som är attraktiv och lättunderhållen. Med denna utmärkta produkt och det förmånliga paketet med 6 st 40 liters säckar kan din trädgård blomstra och utvecklas.