700051_bevattningsmatta.png

Weibulls Bevattningsmatta

700061_varmematta_web.jpg

Weibulls Värmematta Large 53x51cm

Norgarden Planteringsbord med hjul

Norgarden Planteringsbord med hjul är ett elegant och praktiskt tillägg till din trädgård. Tillverkat av tålig plåt och lackat i en elegant antracitgrå färg, ger detta planteringsbord dig en bekväm och effektiv planteringsupplevelse.
1 795,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
400707

Norgarden Planteringsbord med hjul är ett elegant och praktiskt tillägg till din trädgård, växthus, altan eller balkong. Detta stiliga planteringsbord är perfekt för förodling eller omplantering av växter, eller till och med som ett avlastningsbord.

Detta planteringsbord är tillverkat av tålig plåt och lackat i en elegant antracitgrå färg. Med den avtagbara bänkskivan i plåt med två hål, och en avlastningsyta nedtill, blir det enklare än någonsin att organisera och hålla reda på dina verktyg och redskap. Dessutom innehåller bordet ett praktiskt handtag för att hänga ditt förkläde eller verktyg, vilket hjälper till att hålla ditt arbetsyta rent och ordnat.

Tack vare de två hjulen på bordet kan du enkelt flytta det runt för att nå alla dina planteringar. Oavsett om du är en erfaren trädgårdsmästare eller bara börjar dina trädgårdsäventyr, kommer Norgarden Planteringsbord att bli en ovärderlig hjälpreda.

  • Tillverkad i tålig plåt och lackat i en elegant antracitgrå färg
  • Avtagbar bänkskiva i plåt med två hål och en avlastningsyta nedtill
  • Praktiskt handtag för förvaring av förkläde eller verktyg
  • Utrustad med två hjul för enkel flyttning
  • Mått: Höjd 92 cm x djup 44 cm, bredd 92 cm
Mer information
Artikel nr 400707
Färg Grå