42104_3D_5250_SUB_NORD_Rhododendronduenger_1_7kg.png

Substral Rhododendrongödsel 1,7kg

Weibulls Naturgödsel 40l 12st säckar

Weibulls Naturgödsel 40l 12st säckar

Weibulls Naturgödsel 40l 6st säckar

Weibulls Naturgödsel är en högkvalitativ blandning av kompost, torv och mineralgödsel för optimal näring till dina växter. Förpackningen med 6 st 40 liters säckar är perfekt för dina trädgårdsprojekt. Beställ online och få den levererad direkt till din tomt.

Till 360,00 kr

I lager

SKU
28035-4
Anpassa Weibulls Naturgödsel 40l 6st säckar
6 x Weibulls Naturgödsel 40l   + 60,00 kr

* Obligatoriska fält

Din anpassning
Weibulls Naturgödsel 40l 6st säckar

360,00 kr

Översikt

    Weibulls Naturgödsel är en utmärkt gödselblandning som kombinerar kompost, torv och mineralgödsel för att ge dina växter bästa möjliga näring. Denna naturgödsel passar perfekt att blanda med befintlig jord vid sådd och plantering, och kan användas under både vår- och höstperioder.

    Denna naturgödsel tillför jorden viktig mull, som hjälper till att bevara fukt och näringsämnen. Växtnäringen i naturgödseln släpper långsamt ut näring under hela växtsäsongen, vilket skiljer sig från mineralgödsel. Weibulls Naturgödsel innehåller även en extra dos av mineralgödsel för att ge snabbare gödseleffekt under de första 3-4 veckorna.

    Denna bekväma bundling omfattar 6 st 40 liters säckar, vilket ger dig en bra mängd naturgödsel för dina trädgårdsprojekt. En fördel med att beställa produkten online och få den levererad direkt till din tomt är att det sparar dig både tid och ansträngning jämfört med att besöka en trädgårdsbutik, fylla bilens bagageutrymme eller en släpvagn och transportera allt själv.

    Leveranstiden uppgår till cirka 2-5 arbetsdagar, och avisering sker via telefon minst en arbetsdag innan beräknad leverans. Ge din trädgård de bästa förutsättningarna att frodas med hjälp av Weibulls Naturgödsel och dess bekväma förpackning med 6 st 40 liters säckar.