Tack vare en period med mycket mer varierande väder och Bengts expertis har gräsfröna nu fått betydligt bättre förutsättningar att gro.

Weibulls - Sveriges grannaste gräsmatta

-Det som förvånat mig är att gräs kan vara en sån vetenskap, Bengt imponerar! säger Mattias.

Förutom restriktioner kring bevattningen har gräsklippning två gånger i veckan varit en utmaning. Men med robotgräsklipparen från Stiga på plats kan de nu slappna av och låta roboten göra jobbet.

Familjen Bruhns dagbok

Sedan förra rapporten har vi haft en period med betydligt mycket mer varierande väder. Varm och behaglig temperatur, men samtidigt en del regnväder som passerat. Tack vare detta har nu gräsfröna fått betydligt bättre förutsättningar att gro. Många av de glesa partierna har blivit betydligt bättre. Det är verkligen en otrolig förbättring, nu har vi plötsligt en etablerad gräsmatta. 

Genom att ta bilder med en veckas mellanrum kan vi verkligen se skillnaden. Annars sker det så gradvis att man nästan inte märker det. 

//Mattias & Karen

Weibulls - Sveriges grannaste gräsmatta Weibulls - Sveriges grannaste gräsmattaWeibulls - Sveriges grannaste gräsmatta Weibulls - Sveriges grannaste gräsmatta
Weibulls - Sveriges grannaste gräsmatta Weibulls - Sveriges grannaste gräsmatta