Panta Weibulls förpackningar!

Panta våra förpackningar med återvinningsappen Bower!

För oss på Weibulls är hållbarhet en självklarhet och ett värdeord som genomsyrar hela vår verksamhet. Vi strävar hela tiden efter att hitta nya sätt att minska vår miljöpåverkan. Därför är vi väldigt stolta över att vara först ut i Norden med att erbjuda pant på alla våra jordsäckar och produktförpackningar!

Återvinn och casha in - win win!

Med appen Bower kan du panta Weibulls, Hammenhögs och Substrals förpackningar på din närmaste återvinningsstation och tjäna pengar samtidigt som du gör en insats för miljön. Förpackningarna pantas genom att skannas i appen innan de lämnas till återvinning. Varje pantad förpackning genererar poäng som sedan kan omvandlas till kontanter eller kuponger som kan användas i butik eller skänkas till välgörenhet. Bra va?

Panta med Bower

De flesta förpackningar som görs idag är fullt återvinningsbara. Trots det är det mindre än 15% av alla plastförpackningar som återvinns. Tillsammans kan vi ändra på det!

Så här funkar det:

  1. Skanna dina förpackningar hemma. Skanna streckkoden på förpackningen och få poäng eller pengar direkt i mobilen när du tar med dig förpackningarna till återvinningsstationen.
  2. Gå till din närmaste återvinningsstation. Hitta närmaste återvinningsstation i Bower-appen – eller registrera din egen!
  3. Bekräfta att du är där och bli belönad. Väl vid återvinningsstationen blir du ombedd att bekräfta att du är där och att du har tagit med dina förpackningar. När du har gjort det och kastat dina förpackningar i rätt behållare får du pantvärdet för allt du har skannat hemma.

Tillsammans kan vi göra skillnad

Att panta med Bower är både enkelt och roligt – och bidrar till förändring!

  • 40% av Bowers användare har börjat återvinna fler förpackningar sedan de skaffade appen.
  • 25% återvinner fler olika typer av material och 60% återvinner mer plast.
  • 80% upplever att de blivit mer medvetna om återvinningens positiva påverkan på miljön.

Tillsammans återvinner vi inte bara mer förpackningsmaterial – vi bidrar också till en ökad miljömedvetenhet och positiv beteendeförändring. 

Läs mer och skaffa appen

 
Författare: Pixie Kamfjord Karlsson
Senast uppdaterad: Maj 05, 2022