Behöver du jord till dina odlingar? Hos oss på Weibulls kan du smidigt och enkelt beställa jord som levereras direkt till din trädgård. Vi erbjuder hemleverans på en mängd storlekar av beställningar. Från en säck av jord till helpall allt utifrån dina behov och önskemål. Leveransen sker till tomtgräns eller så nära din tomt som vi kan komma. Med hemleverans slipper du bära, lasta och kånka. Snabbt, smidigt och enkelt!

Jord direkt till din trädgård

Vi vet hur det är att behöva ta bilen till butiken för att köpa jord med allt vad det innebär. Bära tungt, lasta in, packa och sedan lasta av och bära tungt. Med vår hemleverans är tiden förbi där du måste ta bilen, koppla på släpkärran eller låna en större bil från grannen eller någon vän. Jorden kommer hela vägen direkt hem till din trädgård. Det är snabbt, smidigt och enkelt. Allt som du behöver för att komma igång med dina projekt i trädgården. Vi på Weibulls har lång erfarenhet av trädgårdsarbete och vill göra det enkelt för dig att kunna förverkliga dina trädgårdsdrömmar – där mycket jord lägger grunden till din odling.

Beställ din jord här! 

Leverans inom fem dagar

Beställ jord hos oss och du har din leverans inom fem dagar. Vi är måna om att leveransen hem till dig ska går så smidigt som möjligt för alla inblandade. Därför kontaktar vi dig i god tid för att bekräfta leveransdag. Oavsett om du behöver en hel pall eller en säck av jord så hjälper vi dig att få leveransen hela vägen till din trädgård.  

Stort utbud av jord

Vi på Weibulls erbjuder ett stort utbud av jord alltifrån grönsaksjord till grönsaker och kryddor, planteringsjord för jordförbättring. Är du på jakt efter jord till krukor och urnor passar det utmärkt att använda balkong- och urnjord, den innehåller näring som räcker över hela säsongen. Hos oss hittar du specialjord som passar för vissa typer av växter som är framtagen för att ge dina planteringar så goda förutsättningar som möjligt att växa och bära frukt.

Gör din beställning redan idag och påbörja ditt trädgårdsprojekt!