400256.jpg

Norgarden Vattenkanna 4,5 L grön

33002_hozelock_bevattningskit.jpg

Bevattningsset Micro Kit 4mm

Bevattningsset Easy Drip 10m2

Maximera din trädgårds skönhet med Hozelocks Universal Kit – en fantastisk lösning för bevattning av rabatter, häckar och grönsaksodlingar. Spara tid, ansträngning och vatten med enkel installation, automatisk bevattning och 2 års garanti. Ge dina växter den omsorg de förtjänar och njut av en frodig trädgård utan krångel.
769,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
33000
Universal Kit erbjuder en utmärkt lösning för bevattning av rabatter, häckar och grönsaksodlingar, vilket sparar dig tid, ansträngning och vatten. Alla nödvändiga komponenter ingår för att effektivt vattna upp till 10m² trädgård.

Satsen innehåller:
1x tryckreducerare 15m x 13mm Flexi-slang 10x universella droppmunstycken 5x hålpluggar 2x ändpluggar 1x skarvkoppling 1x T-koppling.

Flexi-slangen i satsen är flexibel och enkel att installera. Den kan skäras till önskad längd för att passa din trädgård. De smarta universella droppmunstyckena kan enkelt fästas på slangarna och vattnar upp till 100 cm i diameter.

Du kan också koppla på vilken bevattningkontroller du vill för att automatiskt vattna din trädgård när det passar dig. Satsen är också påbyggnadsbar, vilket innebär att du kan kombinera flera 13mm bevattningssystem för att vattna en större yta.

Varumärke: Hozelock

Så ge dina växter den kärlek de förtjänar med Easy Drip och njut av grönskan utan besvär. Garantiperioden är också 2 år så du kan känna dig trygg med ditt köp!