700250_700230_odlingskruka_6cm_web.jpg

Weibulls Odlingskruka 6 cm

Weibulls Förodlingskit Winduo

Weibulls Förodlingskit Winduo

Weibulls Förodlingskit Hobby

Weibulls Förodlingskit Hobby är den perfekta startpunkten för din förodling. Kitet inkluderar ett drivhus, odlingsbriketter, etiketter och en örtsax. Allt du behöver tillhandahålls för att du ska kunna se dina plantor växa och frodas.

Till 149,00 kr

I lager

SKU
Hobby grön-1
Anpassa Weibulls Förodlingskit Hobby

* Obligatoriska fält

Din anpassning
Weibulls Förodlingskit Hobby

149,00 kr

Översikt

  Weibulls Förodlingskit Hobby är en utmärkt startpunkt för dig som vill börja med odling. Detta förodlingskit innehåller allt du behöver för att få dina frön att gro och växa – ett drivhus, odlingsbriketter, etiketter och en örtsax. Det enda du behöver lägga till är dina favoritfrön!

  Användningen av Weibulls Förodlingskit Hobby är enkel. Du börjar med att placera de medföljande odlingsbriketterna i drivhuset, fyll på med såjord och sätt dina frön sen märker du dina plantor med de medföljande etiketterna. På så sätt kan du hålla reda på vad som växer var!

  Weibulls Förodlingskit Hobby är det perfekta valet för dig som söker en allt-i-ett-lösning för förodling. Med detta kit kan du njuta av den tillfredsställelse det ger att se dina plantor växa och frodas, direkt från frö till planta.

   Innehåller
  • 1 x Weibulls Drivhus HOBBY Grön
  • 1 x Weibulls Odlingsbriketter 20-pack
  • 1 x Örtsax