Weibulls Förodlingskit Winduo

Weibulls Förodlingskit Winduo

700062_pluggbratte_web.jpg

Weibulls Pluggbrätteset m bevattningsmatta

Weibulls Förodlingskit Hållbart

Starta din odling med Weibulls Förodlingskit Hållbart. Detta kit innehåller allt du behöver: ett drivhus med bevattningsmatta, biologiskt nedbrytbara odlingskrukor, KRAV-märkt såjord och träetiketter. Allt för en ansvarsfull start på din odling.

Till 299,00 kr

I lager

SKU
Hallbar forodling
Anpassa Weibulls Förodlingskit Hållbart

* Obligatoriska fält

Din anpassning
Weibulls Förodlingskit Hållbart

299,00 kr

Översikt

  Weibulls Förodlingskit Hållbart är perfekt för dig som vill komma igång med din odling på ett ansvarsfullt sätt. Detta kit innehåller allt du behöver: ett drivhus med bevattningsmatta i återvunnet material, två förpackningar biologiskt nedbrytbara odlingskrukor, KRAV-märkt såjord och etiketter i trä. Allt du behöver lägga till är fröerna!

  Med detta kit kan du enkelt och effektivt starta din odling. Drivhuset med bevattningsmatta ger dig möjligheten att skapa de perfekta förutsättningarna för dina plantor. De nedbrytbara odlingskrukorna gör det enkelt att flytta dina plantor när de är redo för utplantering, och den KRAV-märkta såjorden ger en näringsrik miljö för dina frön att gro och växa i. Med de medföljande träetiketterna kan du enkelt hålla reda på vad du har planterat och var.

  Weibulls Förodlingskit Hållbart är det perfekta valet för dig som vill starta en trädgård på ett ansvarsfullt sätt. Med detta kit har du alla verktyg du behöver för att skapa en framgångsrik och hållbar odling.

   Innehåller
  • 1 x Weibulls Drivhus Återbrukad med bevattningsmatta
  • 2 x Weibulls Odlingskruka Nedbrytbar
  • 1 x Weibulls Så och kaktusjord 8l KRAV
  • 1 x Weibulls Etikett Trä 10-pack