820140_FELCO_4_lq.jpg

Felco Sekatör 4

820146_FELCO_7_lq.jpg

Felco Sekatör 7

Felco Sekatör 6

Felco Sekatör 6 är en schweizisk kvalitetssekatör designad för mindre till medelstora händer. Den är ergonomisk, lätt och stabil, vilket gör den idealisk för alla typer av beskärning. Den har utbytbara delar, ett aluminiumhandtag och en klippdiameter upp till 20mm. Prisbelönt som "bäst i test" i Test Fakta sekatörtest 2012.
699,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
820144

Felco Sekatör 6 är en verklig pärla inom trädgårdsskötsel. Denna schweiziska kvalitetssekatör är specialdesignad för mindre till medelstora händer. Den ergonomiska designen kombinerat med dess lätta vikt och stabilitet gör den idealisk för alla typer av beskärning, från små växter till tjockare grenar.

En av de mest framstående egenskaperna hos Felco Sekatörer är deras höga kvalitet och hållbarhet. Alla delar är utbytbara, vilket innebär att detta verktyg kan följa med dig genom år av trädgårdsskötsel utan behov av att bytas ut. Handtaget är tillverkat av aluminium, vilket ger en robust men ändå lätt konstruktion. Dessutom är handtaget anti-glid behandlat och stötdämpat för att ge maximal komfort och kontroll under användning.

Felco Sekatör 6 är inte bara praktisk, den är också utrustad med flera innovativa funktioner. Den har en mikrometerjustering av skärbladen, vilket gör att du kan göra exakta snitt varje gång. Dessutom har den en inbyggd trådsax och savränna, vilket gör den ännu mer mångsidig och användbar i trädgården.

Men vad som verkligen skiljer Felco Sekatör 6 från mängden är dess prestanda. Den kan klippa upp till 20mm i diameter, vilket gör den tillräckligt kraftfull för de flesta trädgårdsuppgifter. Dessutom vann den bäst i test i Test Fakta sekatörtest 2012.

Mer information
Artikel nr 820144