Weibulls Täckbark 40l 8st säckar

Weibulls Täckbark 40l 8st säckar

Weibulls Barkmull 40l 10st säckar

Weibulls Barkmull 40l 10st säckar

Weibulls Barkmull 40l 45 st säckar inkl frakt

Förbättra din trädgårdsjord med Weibulls Barkmull, en effektiv jordförbättring för både ler- och sandjordar. Hemleverans för din bekvämlighet!

Till 3 799,00 kr

I lager

SKU
28020-4
Anpassa Weibulls Barkmull 40l 45 st säckar inkl frakt
45 x Weibulls Barkmull 40l   + 0,00 kr

* Obligatoriska fält

Din anpassning
Weibulls Barkmull 40l 45 st säckar inkl frakt

3 799,00 kr

Översikt

    Ge din trädgård en nystart med Weibulls Barkmull, en effektiv jordförbättring som passar både ler- och sandjordar. Barkmullen hjälper till att luckra upp kompakta lerjordar och underlättar bearbetning, samtidigt som den förbättrar strukturen och fukthållningen i sandjordar. Med ett neutralt pH-värde är barkmullen ett fördelaktigt alternativ till torv, som har ett lågt pH-värde och kortare verkan i jorden. Eftersom barkmullen är ogödslad kan det vara bra att komplettera med extra gödsling om du använder den som marktäckning.

    Denna Weibulls Barkmull-bundling innehåller 4 stycken 40 liters säckar. När du beställer detta paket får du bekvämt leverans direkt till ditt hem, vilket sparar både tid och energi jämfört med att åka till butiken och transportera produkten själv.

    Leveransen sker vid tomtgräns eller så nära som möjligt, beroende på framkomlighet, och förutsätter ett hårdgjort eller asfalterat underlag för avlastning. Leveranstiden ligger på 2-5 arbetsdagar, och du blir aviserad per telefon minst en arbetsdag innan beräknad leverans.

    Unna din trädgård det bästa och prova Weibulls Barkmull redan idag!