Pristagare i Guldbladet, kategori

Smaklöken är producerad av Weibulls i samarbete med Content Innovation och Julia Messelt som programledare. För närvarande finns sju avsnitt med handfasta tips kring odling av ätbara växter och hur de går att förädla i köket och fler är på gång!

Juryns motivering till priset löd:

”Ris och ros i lurarna är inte så lökigt som det låter. Det spirar och gror av redaktionell upptäckarglädje när detta idé-frö nu tillåts stå i full blom. Dags att skörda framgång!”

I juni 2014 hade Smaklöken plats 15 på listan över Sveriges mest populära podcasts. Under samma år låg Weibulls Smaklöken under en längre tid på iTunes startsida under rubriken "Nytt och Spännande" (poddsändningar utvalda av iTunes själva). Ett antal nya avsnitt är på gång under 2015.

Tävlingen Guldbladet arrangerades för 15:e året i rad av branschorganisationen Swedish Content Agencies. Tilll årets tävling skickades 326 bidrag in och bland dem valde tävlingsjuryn ut 96 bidrag som tävlade i 15 olika kategorier. Värdar och prisutdelare vid galan på Nalen i Stockholm var Alex Schulman och Sigge Eklund.